Przejdź do treści

Pradawne ziarno

  • Strona Główna
  • O nas
  • Zadania
    • Opracowanie nowych technologii uprawy pierwotnych form pszenic okrągłoziarnowej i perskiej
      • Doświadczenia polowe z uprawą konwencjonalną
      • Doświadczenia badawczo-wdrożeniowe w gospodarstwach ekologicznych
    • Opracowanie nowych procesów produkcji i wytworzenie innowacyjnych produktów spożywczych
  • Charakterystyka pszenic
  • Marketing i promocja
  • Rezultaty
  • Konferencje
  • Kontakt

Test pradawnej pszenicy w piekarni

Kolejna piekarnia testuje nasze pradawne pszenice 🌾
Życzymy powodzenia i z niecierpliwością czekamy na wyniki testów 🍞🥖🥐

Autor Piotr ChoińskiOpublikowano 13 października 202027 stycznia 2021Kategorie Promocja operacji i jej rezultatów
  • Strona Główna
  • O nas
  • Zadania
    • Opracowanie nowych technologii uprawy pierwotnych form pszenic okrągłoziarnowej i perskiej
      • Doświadczenia polowe z uprawą konwencjonalną
      • Doświadczenia badawczo-wdrożeniowe w gospodarstwach ekologicznych
    • Opracowanie nowych procesów produkcji i wytworzenie innowacyjnych produktów spożywczych
  • Charakterystyka pszenic
  • Marketing i promocja
  • Rezultaty
  • Konferencje
  • Kontakt
Pradawne ziarno Dumnie wspierane przez WordPressa
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies. dowiedz się więcej.