Przejdź do treści

Pradawne ziarno

  • Strona Główna
  • O nas
  • Zadania
    • Opracowanie nowych technologii uprawy pierwotnych form pszenic okrągłoziarnowej i perskiej
      • Doświadczenia polowe z uprawą konwencjonalną
      • Doświadczenia badawczo-wdrożeniowe w gospodarstwach ekologicznych
    • Opracowanie nowych procesów produkcji i wytworzenie innowacyjnych produktów spożywczych
  • Charakterystyka pszenic
  • Marketing i promocja
  • Rezultaty
  • Konferencje
  • Kontakt

Pszenica okrągłoziarnowa trafiła do kolejnych rzemieślniczych piekarni

Nasza pszenica okrągłoziarnowa (Triticum sphaerococcum) trafiła do kolejnych rzemieślniczych piekarni 🙂
👉 Sacre Bread
👉 Pochlebnie
Życzymy udanych eksperymentów z naszymi pradawnymi ziarnami 🌾

Autor Piotr ChoińskiOpublikowano 13 listopada 202027 stycznia 2021Kategorie Promocja operacji i jej rezultatów
  • Strona Główna
  • O nas
  • Zadania
    • Opracowanie nowych technologii uprawy pierwotnych form pszenic okrągłoziarnowej i perskiej
      • Doświadczenia polowe z uprawą konwencjonalną
      • Doświadczenia badawczo-wdrożeniowe w gospodarstwach ekologicznych
    • Opracowanie nowych procesów produkcji i wytworzenie innowacyjnych produktów spożywczych
  • Charakterystyka pszenic
  • Marketing i promocja
  • Rezultaty
  • Konferencje
  • Kontakt
Pradawne ziarno Dumnie wspierane przez WordPressa
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies. dowiedz się więcej.