Przejdź do treści

Pradawne ziarno

  • Strona Główna
  • O nas
  • Zadania
    • Opracowanie nowych technologii uprawy pierwotnych form pszenic okrągłoziarnowej i perskiej
      • Doświadczenia polowe z uprawą konwencjonalną
      • Doświadczenia badawczo-wdrożeniowe w gospodarstwach ekologicznych
    • Opracowanie nowych procesów produkcji i wytworzenie innowacyjnych produktów spożywczych
  • Charakterystyka pszenic
  • Marketing i promocja
  • Rezultaty
  • Konferencje
  • Kontakt

Chleb z naszych pszenic

20 stycznia 2021 r dotarła do nas paczka z RDEST piekarni rzemieślniczej z chlebami upieczonymi z naszych pszenic 🌾
Są pyszne i zdrowe 🍞
Mamy nadzieję, że na stałe wyjdą do asortymentu oferowanego przez RDEST piekarni rzemieślniczej 👍

Autor Piotr ChoińskiOpublikowano 20 stycznia 202127 stycznia 2021Kategorie Promocja operacji i jej rezultatów
  • Strona Główna
  • O nas
  • Zadania
    • Opracowanie nowych technologii uprawy pierwotnych form pszenic okrągłoziarnowej i perskiej
      • Doświadczenia polowe z uprawą konwencjonalną
      • Doświadczenia badawczo-wdrożeniowe w gospodarstwach ekologicznych
    • Opracowanie nowych procesów produkcji i wytworzenie innowacyjnych produktów spożywczych
  • Charakterystyka pszenic
  • Marketing i promocja
  • Rezultaty
  • Konferencje
  • Kontakt
Pradawne ziarno Dumnie wspierane przez WordPressa
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies. dowiedz się więcej.